Matematik

Beregn f(3)

06. januar 2013 af LineMalene (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, vi sidder med en matematik opgave, hvor vi skal: 

Ud fra funktionen f(x)=-2x+7 ønskes følgende to opgaver løst:

1. Beregn f(3)og forklar med ord hvad du har fundet
2. Løs ligningen f(x)=3 og forklar med ord hvad du har fundet

Håber i kan give os en forklaring på denne opgave! På forhånd tak! :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af mette48 (Slettet)

f(3)=-2*3+7 =1

3=-2x+7 ⇒ -4=-2x ⇒ x=2


Svar #2
06. januar 2013 af LineMalene (Slettet)

super tak! 

Har lige et sidste spørgsmål, hvad har vi fundet i begge opgaver? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2013 af AskTheAfghan

#2

Ja. Der mangler så en forklaring, hvad man har fundet med dine egne ord.


Svar #4
06. januar 2013 af LineMalene (Slettet)

vi har fundet x værdien i opgave 2, den er vi med på, men opgave 1. er vi meget i tvivl om! :-) 

 


Skriv et svar til: Beregn f(3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.