Matematik

Vækst - Betragt funktion

09. januar 2013 af nejvelda - Niveau: B-niveau

Hejsa

Jeg har nogle mat opgaver for, men jeg kan ikke løse dem, ved ikke, hvordan de skal løses.

Kan I hjælpe?

Opgaven lyder sådan: Betragt funktionen givet ved f(x)=fx+8

                                           a) Bestem Δf=f(x+5)-f(x)

 

På forhånd tak!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan skal dette

f(x) = fx+8

forstås ?


Svar #2
09. januar 2013 af nejvelda

Årgh! Min fejl!

Der skulle stå:

Betragt funktionen givet ved f(x)=5x+8

a) Bestem Δf=f(x+5)-f(x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så benyt funktionens forskrift til at beregne Δf som angivet.


Skriv et svar til: Vækst - Betragt funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.