Matematik

funktioner

10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe med opgave 5. abc. Når man skal bestemme omdrejningslegemer, ved jeg hvilken formel man bruger.

Vedhæftet fil: Næsehorn2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2013 af peter lind

V = π∫abf(x)2dx


Svar #2
10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet)

jeg sagde jeg ved godt hvilken formel an bruger. Jeg har brug for hjælp til at løse de første 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2013 af peter lind

Parablen har ligningen a*x2+bx+c. Du kender parablens værdier for x = 0 og x = 500 samt at toppunktet findes i x=250. Sæt det ind og du har 3 ligninger til bestemmelse af a, b og c


Svar #4
10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet)

Det var nu ikke opgave 4 jeg sagde, men opgave 5


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2013 af peter lind

Der er kun en opgave 4 på filen


Svar #6
10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet)

du kan rulle ned til s.2 i pdf'en


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. januar 2013 af peter lind

a) h1 = h(0,35)

b) brug formel for omdrejningslegemet, som du jo kender.

c) Det samme med h2 som ubekendt variabel. Sæt resultatet til 0,1 m3 og du har en ligning til bestemmelse af h2


Svar #8
10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet)

jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal bestemme h2


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Bestem x som funktion af h . Bestem så højden h2 så at

V = π · 0h2 (x(h))2 dh = 0,1m3

 


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.