Matematik

Eksponentiel voksende funktion

11. januar 2013 af TJJ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg kan ikke huske hvordan man løser denne opgave, så håber der er nogen der kan komme med nogen stikord så jeg kan komme videre :) 

Om en eksponentiel voksende funktion f oplyses det, at fordoblingskonstanten er 4 og at f(3) = 10. Bestem f(7)

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

f(7) = f(3+4)

og at fordoblingskonstanten er lig med 4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2013 af mathon

generelt
for en voksende eksponentialfunktion
med fordoblingskonstant X2

                                                            f(x + X2) = 2•f(x)


 

 

 


Skriv et svar til: Eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.