Matematik

trekant

11. januar 2013 af shampuh (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe, en trekant ABC hvor A er spids er følgende størrelser givet b=9.5

og højden fra C på siden c er hc=4

beregn vinkel A 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2013 af PeterValberg

På denne hjemmeside kan du indtaste de kendte værdier og få resten beregnet.
udover resultaterne får du også metoden vist :-)

[ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2013 af mathon

 

                 sin(Aspids) = hc / b = 4/9,5

                 Aspids = sin-1(4 / 9,5) = 24,9º


Svar #3
11. januar 2013 af shampuh (Slettet)

tusind tak skal i have!


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.