Matematik

Bestem areal af område M

12. januar 2013 af cjmo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået følgende opgave:

To funktioner f og g er givet ved:

f(x)=-4x2+20x

g(x)=8x

Graferne for de funktioner afgrænser et område M, der har et areal.

Bestem førstekoordinaten til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g, og bestem arealet af området M.

Hvad menes der med, at jeg skal bestemme førstekoordinaten til hvert af skæringspunkterne mellem graferne? Hvordan gør jeg det?

Håber, I kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2013 af SuneChr

Grænserne, a og b, a < b ,   for punktmængden findes ved af løse ligningen

          Arealet af M =                 

 


Svar #2
12. januar 2013 af cjmo (Slettet)

Mange tak! :)


Skriv et svar til: Bestem areal af område M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.