Matematik

Funktionsanalyse for f(x)= 2x^3 - 2x^2 - 2x + 4

13. januar 2013 af Ryan1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan give en hjælpende hånd til at lave en fuld funktionsanalyse for f:

f(x)= 2x3-2x2-2x+4

På forhånd tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2013 af SuneChr

Samme spørger? Se dette link samt, hvad der står i lærebogen.  https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=716418&page=3  # 43


Skriv et svar til: Funktionsanalyse for f(x)= 2x^3 - 2x^2 - 2x + 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.