Matematik
Manglende størrelse. Matematik
15. januar 2013 af
Faguddan (Slettet)
Hej.
Hvordan finder jeg den manglende størrelse i en prisme?
A) v=252 Ht= 12 G=21
B) v= 425. G= 34. Hp=50
Hvordan finder jeg den manglende størrelse i en prisme?
A) v=252 Ht= 12 G=21
B) v= 425. G= 34. Hp=50
Svar #1
15. januar 2013 af MPSG (Slettet)
Hvilken manglende størrelse??
Jeg antager at du mener:
Opgave A:
Volumen(V)=252
Højden(Ht)=12
Grundfladen=21
Opgave B:
Volumen(V)=425
Højden(Hp)=50
Grundfladen=34
Skriv et svar til: Manglende størrelse. Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
