Matematik

Vektorfunktioner - Mangler de sidste 3

18. januar 2013 af Kiddoj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

Vi har i min klasse fået en bunke opgaver, og jeg jeg mangler noget hjælp til 3 af dem. De omhandler alle vektorfunktioner.

Jeg håber på nogen herinde kan hjælpe mig med dem, eller før har løst dem?

Opgaverne kommer fra bogen: MAT A HTX, og er udgivet af Systime. De ligger i kapitel 2: Vektorfunktioner, og er opgave 6, 7, og 8.

Jeg har fundet de 3 opgaver jeg skal bruge hjælp til på nettet. Længere nede har jeg linket til dem.

Opgaverne hedder på denne hjemmeside: 2.6, 2.7 og 2.8.

På forhånd tak

 

http://matahtx.systime.dk/?id=c556

http://matahtx.systime.dk/?id=c557

http://matahtx.systime.dk/?id=c561

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er dine problemer her? Forklar, hvad du selv har gjort.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2013 af OliverGlue (Slettet)

Mat A HTX i pdf: https://www.dropbox.com/s/p762y6jlef3z4ik/Mat_A_HTX_Ziphy.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2013 af mathon

2.6

                  r1 og r2 har parallelle retningviektorer

så hvis r1's fikspunkt (2,5) ligger på linjen beskrevet ved r2,
er linjerne identiske

dette undersøges

                                        2 = -4 - 6s

                                        s = -1                         som indsat i y = 19 + 14s
giver
                                        y = 19 + 14•(-1) = 5

   (2,5) ligger linjen beskrevet ved r2

         linjerne beskrevet ved r1 og r2 er en og samme linje


en anden medtode er at eliminere t
       r1's linje giver
                                            7x + 3y - 29 = 0

       r2's linje giver
                                            7x + 3y - 29 = 0      altså samme linje

 


                                       
 


Skriv et svar til: Vektorfunktioner - Mangler de sidste 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.