Matematik

9(3+2x) = 10x + 45 Udregning

19. januar 2013 af Casper1999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen der kan regne

27 + 18 = 10x + 45  med mellemregninger


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2013 af sGregersen (Slettet)

Hvilket regnestykke vil du gerne have os til at hjælpe dig med? Det du skriver i din tråd eller i titlen?

9(3+2x) = 10x + 45

Gang parentesen ud

27+18x = 10x + 45

Saml x'erne på den ene side, og tallene på den anden.

18x-10x = 45-27

8x = 18

Divider med 8.

x = 18/8 = 9/4


Svar #2
19. januar 2013 af Casper1999 (Slettet)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Opgaven blev også gennemgået for dig i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1293159

Det er meget forvirrende for alle, når du kører den samme opgave i flere forskellige tråde.


Skriv et svar til: 9(3+2x) = 10x + 45 Udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.