Matematik

Betydende cifre - let

21. januar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

Hvis t = 33,86s            s = sekunder

1 / (16,67s) =  0,0295333727111636 s-1  ...

 her skal jeg runde lidt af... hvad skal det være, hvis det skal være i orden med betydende cifre?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2013 af peter lind

Den oprindelige er angivet med 4 betydende ciffer, så det vil vre passende også at angive resultatet med 4 betydende cifre.


Svar #2
21. januar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

dvs 1 / (16,67s) ≈ 0,02953 s-1 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. januar 2013 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Betydende cifre - let

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.