Matematik

3^2•3^2•3^2•3^2 til èn potens????

21. januar 2013 af MANUELLE (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan er det nu jeg omskriver det her stykke til en potens: 3^2•3^2•3^2•3^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er lig med

(32)4

Prøv nu at reducere videre selv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2013 af 2g,eren (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du har også spørgsmålet kørende her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1294185 , hvor du har fået svar.


Svar #4
21. januar 2013 af MANUELLE (Slettet)

tak andersen
Ser det her så rigtigt ud:
3^2•3^2•3^2•3^2 = (3^2)^4 = 3^2•4 = 3^8

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja.


Skriv et svar til: 3^2•3^2•3^2•3^2 til èn potens????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.