Matematik

Mat: formen a^n

21. januar 2013 af MANUELLE (Slettet) - Niveau: B-niveau


Jeg forstår ikke følgende opgave, vil i være søde og forklare hvordan man udregner det.

Skriv på formen an:


a13/ab  

a100/a40 

a23·a17 / a29

a15·a / a8


 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregneregler.

1 / an = a-n

am · an = am+n


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2013 af hesch (Slettet)

Eksempel, opgave 4:

a15·a / a8 =  a15·a1 / a8 = a15+1-8 = a8


Skriv et svar til: Mat: formen a^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.