Matematik

graf for funktionen f(x)=1/3*x^3-x^2

24. januar 2013 af Biitchfreak (Slettet)

hej!

figuren viser grafen for funktionen (se vedhæftet opgave)

f(x)=1/3*x^3-x^2


a) benyt differentialregning til at bestemme grafens forløb
først differentieres funktionen

what do i do?

 

Vedhæftet fil: hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2013 af mathon

 

                        differentiér f(x)

  monotoniforholdene dikteres af fortegnet for f '(x) i monotoniintervallerne

  monotoniintervallerne opdeles af x-værdier
  for hvilke
                        f '(x) = 0

 


Skriv et svar til: graf for funktionen f(x)=1/3*x^3-x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.