Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til beregning af Overskudsgraden

24. januar 2013 af mathias0507 (Slettet)

Hej alle sammen har brug for lidt hjælp.

Jeg skal beregne OG (Overskudsgraden) for en virksomhed. 

Formlen jeg skal bruge for, at beregne "OG" er: Resultat af primær drift x 100 divideret med Nettoomsætning

Virksomhedens Nettoomsætning er= 580,5 mio. kr.

Virksomhedens Primær drift er= 17,5 mio. kr.

Kom frem til, at "OG" gav 3,14. Ville dog høre jeg om det lyder helt forkert eller om det skulle give noget i retningen af 3,015 istedt. 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis man udregner 17,5 / 580,5 får man 0,030146 . Derfor får man vel her

OG = 3,015% .


Svar #2
24. januar 2013 af mathias0507 (Slettet)

Takker mange gange for svaret ;) 


Skriv et svar til: Hjælp til beregning af Overskudsgraden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.