Matematik

Vektorer hjælp

26. januar 2013 af JeppKay (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder med følgende opgave:

Lad der være givet to vektorer a og b, hvor
IaI = 8 
IbI= 12
<(a,b) = 36 grader

Beregn længden af vektoren a+b.

What to do? :)

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2013 af mathon

 

                                                      |a+b|2 = |a|2 + |b|2 + 2|a|•|b|•cos(v)

                        


Svar #2
26. januar 2013 af JeppKay (Slettet)

Er Cos(v) det samme som Cos(36)? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2013 af mathon

#1


 

                                                      |a+b|2 = |a|2 + |b|2 + 2|a|•|b|•cos(a,b)

                       


Svar #4
26. januar 2013 af JeppKay (Slettet)

Kan det passe at a+b så er lige med 17,13?
Min facit liste siger 19,06, men som vores lærer siger kan der være fejl i facitlisten...


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. januar 2013 af mathon

                            

   Nej


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. januar 2013 af mathon

      facitlisten er korrekt


Svar #7
26. januar 2013 af JeppKay (Slettet)

Du skulle vel ikke tilfældigvis bruge MathCad2001i? :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Hvordan får man den til at give 19,06?

8+12=20

20^2=8^2+12^2+2*8*12

Jeg kan ikke komme længere.

 

 

 


Skriv et svar til: Vektorer hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.