Matematik

Reducer og bestem værdi

29. januar 2013 af Niclasmathias (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem værdien af (x+h)2 −h(h+2x), når h = 2 og x = 3, og reducer udtrykket (x + h)2 − h(h + 2x).


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang parenteserne ud og reducer. Indsæt h = 2 og x = 3 i det reducerede udtryk.


Svar #2
29. januar 2013 af Niclasmathias (Slettet)

bliver resultatet 9 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Skriv et svar til: Reducer og bestem værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.