Matematik

Potens funktion, hjæælp?!

30. januar 2013 af kinkytrine (Slettet)

g)Hvis tiden fordobles, hvor mange procent vokser acceleratio nen så med?. er i tvivl om hvordan jeg skal regne det ud? nogen der kan hjælpe? ved ikke om skal fordoble den tid der er? eller gå ud fra at når tiden fordobles, fordobles det med 100 %?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af peter lind

Du må have en funktion af formen a(t)=k*tn.  Der gælder så a(2t) = k*(2t)n = k*2n*tn


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2013 af SuneChr


Skriv et svar til: Potens funktion, hjæælp?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.