Kemi

ligevægt

30. januar 2013 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved 900 ºC er Kc = 0,082 M. En blanding af  COCl2  (g),  CO (g) og  Cl2 (g)  har følgende sammensætning: [COCl2 ] = 0,233 M,  [CO] =  [Cl2] = 0,056 M. Temperaturen er 900ºC.

 

a) Er der ligevægt?

 

 

Vil i ikke hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. januar 2013 af LubDub (Slettet)


Skriv et svar til: ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.