Fysik

Find Effekt via rotationsenergi/tid

30. januar 2013 af thinkpadr40 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har svært ved lige at se hvordan man kommer fra det ene skridt til det næste.

p=1/2  *  I *(d((omega^2)/dt) det skulle blive til

p=1/2 * I * omega*2*(d omega/dt)

MVH


Brugbart svar (2)

Svar #1
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man benytter, at

d(ω2)/dt = (ω2)' = 2·ω·ω' = 2·ω·(dω/dt)


Svar #2
31. januar 2013 af thinkpadr40 (Slettet)

Tusind tak.

Hjalp også lidt at få sovet på det, kan godt se logiken i det nu.

Stor tak. fedt der er så stor hjælp at hente her inde.

 

 


Skriv et svar til: Find Effekt via rotationsenergi/tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.