Matematik

Bestemmelse af koefficienterne.

31. januar 2013 af NickHansen01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

god aften, studieportalen.

Har fået en opgave, som lød på, at skulle bestemme koeficienterne, a, b, c, d.
- ville sådan set bare ha' bekræftet, at min bestemmelse af koeficienterne er korrekt :-)

 

A + > 0

B + < 0

C + > 0

D +

 

mvh. Nick Hansen.

 

 

 

Vedhæftet fil: OPGAVE 01.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du, når du skriver "A + > 0" ? Mener du, at A er positiv? Men hvad mener du så med "B + < 0" ?

Hvis man skal bestemme koefficienterne, skal man i princippet bestemme talværdierne for koefficienterne, ikke bare deres fortegn.

OK. Jeg kan se i det vedlagte, at man skal bestemme koefficienternes fortegn, ikke deres talværdier.


Svar #2
31. januar 2013 af NickHansen01 (Slettet)

#1.

korrekt! man skal bestemme fortegnet, og ikke talværdinerne.. min fejl :-)

 

dvs. 

A = +

B = +

C = +

D = +

vil det så være korrekt?

mvh. Nick Hansen.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Her er grafen

Og nej, dit forslag er ikke helt korrekt. Men jeg spørger igen, hvad du mente i #0 med "B + < 0" ?


Svar #4
31. januar 2013 af NickHansen01 (Slettet)

#3.

mente sådan set bare, at b i dette tilfælde måtte være positivt, og at beliggenheden i forhold til y-aksen måtte være: b<0.

 

Eftersom det ikke var korrekt, vil du så fortælle mig hvor det går galt henne?

 

mvh. Nick Hansen. 


Svar #5
31. januar 2013 af NickHansen01 (Slettet)

#3.


altså, dvs: 

A = +

B = -

C = +

D = +


 


 


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2013 af Jakobf95 (Slettet)

Det skrives altså a>0, b<0, c>0 og d>0


Skriv et svar til: Bestemmelse af koefficienterne.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.