Matematik

Matematik Reduktion

31. januar 2013 af christian1dk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan forklar mig hvordan man regner med opløftet?

 

har denne opgave:

(3a^7-2b^2 )·(3a^3+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang hvert led i den ene størrelse med hvert led i den anden.


Svar #2
31. januar 2013 af christian1dk (Slettet)

ved jeg godt :) det er mere hvordan, eks 3a^7*3a^3 vil komme til at se ud.


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregnereglen

an · am = an+m

3a7 · 3a3 = 3·3·a7+3 = ...


Svar #4
31. januar 2013 af christian1dk (Slettet)

når ja, tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Matematik Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.