Almen studieforberedelse (AT)

AT i billedkunst og religion

01. februar 2013 af Camillamoli (Slettet)

Som det nok er bekendt for de fleste er årest AT emne "Kampen for det gode liv"

Jeg overvejer kraftigt at skrive i billedkunst og religion med tanke på kampen for det gode efterliv, men er meget i tvivl om hvad det specifikke emne kunne være. Så jeg tænkte på om nogle af jer har forslag til hvad jeg kan skrive om?

 

Jeg har også overvejet at skrive i religion/dansk eller religion/engelsk, så hvis I har forslag til emner inden for de fag, vil jeg meget gerne have dem.

 

Fortsat god weekend


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2013 af DFPeter (Slettet)

Nu har jeg aldrig selv haft billedkunst, men vanitasmotiver kunne måske være en mulighed? Hele temaet med forfængelighed og forgængelighed i Barokken kunne måske være et sted at starte, hvor livet i Himmelen er at foretrække frem for livet på Jorden.

Hvad angår religion og et sprogfag, så har jeg selv haft samme overvejelser, men mine faglærere tør ikke, fordi de anser metoderne for at ligge alt for tæt på hinanden. Ellers kan disse links måske fungere som inspiration for dig om samspilsmuligheder mellem religion og et andet fag:

http://www.teol.ku.dk/formidling/gymnasieskolen/at_2013/

 http://www.religion.dk/artikel/496675:Undervisning--AT-opgave-om-kampen-for-det-gode-liv---find-materiale-paa-religion-dk

Held og lykke. :)

Vh

Peter Slet


Skriv et svar til: AT i billedkunst og religion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.