Matematik

Flyt E over på den anden side af =

05. februar 2013 af emptry - Niveau: C-niveau

Hej SP,

 

Har lidt simpelt matematik for den kloge :)

 

1/3 * 1.96N/mm*(750)^3  /  E  * 0,279*10*3 = 5.8

Hvad er E?

 

Og hvordan udregner jeg det ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af peter lind

Hvad E er må fremgå af opgaven. det kan vi ikke se af det du oplyser.

Gang ligningen med E og divider den med  5.8


Svar #2
05. februar 2013 af emptry

Ja fik Wordmat til at finde den for mig, men det er E-modul i et træ som nedbøjer :)


Skriv et svar til: Flyt E over på den anden side af =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.