Matematik
Bestem arealet af M
Hej alle :) Jeg har fået denne opgave:
Grafen for funktionen f(x)=-x^2+3x
Afgrænser sammen med første aksen en punktmængde M, der har et areal.
Bestem arealet af M
Vedhæfter et billede af grafen.
Håber virkelig nogen kan hjælpe mig, for jeg er den del lost..
Svar #2
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)
Start med at løse ligningen f(x) = 0 . Kald de to rødder a og b, hvor a < b. Rødderne kan næsten aflæses af grafen.
Beregn så arealet
A(M) = a∫b f(x) dx
Skriv et svar til: Bestem arealet af M
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
