Matematik

Funktion

07. februar 2013 af tottemusen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Betragt en funktion

f(x)=x^2+10*sin(x)

a) bestem f'(x)

hvilket giver: f'(x)= 2x+10*cos(x)

 

Så kommer næste problem.

b) Bestem ved hjælp af CAS-programmet monotoniforholdene for funktionen f

c) Bestem værdimængden for funktionen f


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2013 af mathon

MODE
       Angle
                RADIAN

Define f(x) = x^2+10*sin(x)
Define g(x) = d(f(x),x)

                                              beregn: 
                                                              solve(g(x)=0,x)          monotoniintervalgrænser


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.