Matematik

koordinatsystem y1 = 1,1 opløftet i x

10. februar 2013 af smm92 (Slettet)
Hvordan indtegner jeg funktionen y1 = 1,1 opløftet i x? Hvor det sidste 1 tal har en x der er opløftet??

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2013 af mathon

 

                                             y1 = 1,1x             

                  beregn støttepunkter

                  indtast den på din graftegner og se kurveforløbet

 


Svar #2
10. februar 2013 af smm92 (Slettet)

Og hvordan gøres det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2013 af mathon

     
      APPS
          2:Y=Editor
              y1=1,1^x
      APPS
          4:Graph

               

 

 


Svar #4
10. februar 2013 af smm92 (Slettet)

tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: koordinatsystem y1 = 1,1 opløftet i x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.