Matematik

Simpelt procent regnstykke

10. februar 2013 af Ceerial (Slettet)

Jeg ved ikke hvad der sker. Men hjerne er på fuldstændig i baglås. Jeg kan ikke finde ud af et simpelt procent regnestykke lige nu.

Hvordan finder man ud af hvor mange procent 91,80 er ud af 138,00?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2013 af mathon

                  

                        1% af 138 = 1,38

                         (91,80 / 1,38)•1% = 66,5%


Svar #2
11. februar 2013 af Ceerial (Slettet)

Man kan jo ikke taste •1% på lommeregneren.

Kan du ikke forklare lidt nærmere hvad du gør, og hvorfor?

Entreindtægter 0,3
Udgifter
Spiller- Og trænerløn 3
Administration 0,8
Dommer- og turneringsudgifer 0,25
Rejser og stævner 0,35
Leje af hal 0,125
PR og Markedsføring 0,3
Diverse 0,2

Hvis man nu skal finde ud af "hvor mange procent udgør spiller- og trænerløn af de samlede udgifter" udfra disse oplysninger, hvad gør man så?


Svar #3
11. februar 2013 af Ceerial (Slettet)

3/0,05025*0,01*100 = 60%

Er det rigtigt?


Skriv et svar til: Simpelt procent regnstykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.