LaTeX
Nummerering af formler
01. oktober 2005 af
e^(Pi*i)+1=0 (Slettet)
Jeg har følgende:
\\begin{align}
(x+y)(x+y+z) &=90 &\\Leftrightarrow \\\\
x^2+2xy+xz+y^2+yz-90 &=0 &\\Leftrightarrow \\\\
x^2+\\left(2y+z\ight)x+\\left(y^2+yz-90\ight) &= 0 &\\Leftrightarrow \\\\
\\end{align}
Der skal være flere linjer (flere mellemregninger), men det er kun den sidste linje jeg vil kalde et tal, fx (2). Hvodan kan jeg få gjort dette. ved \\begin{align} får jeg nummereret alle linjerne, og med \\begin{align*} får jeg ikke nummereret nogen.
På forhånd tak
\\begin{align}
(x+y)(x+y+z) &=90 &\\Leftrightarrow \\\\
x^2+2xy+xz+y^2+yz-90 &=0 &\\Leftrightarrow \\\\
x^2+\\left(2y+z\ight)x+\\left(y^2+yz-90\ight) &= 0 &\\Leftrightarrow \\\\
\\end{align}
Der skal være flere linjer (flere mellemregninger), men det er kun den sidste linje jeg vil kalde et tal, fx (2). Hvodan kan jeg få gjort dette. ved \\begin{align} får jeg nummereret alle linjerne, og med \\begin{align*} får jeg ikke nummereret nogen.
På forhånd tak
Svar #1
01. oktober 2005 af e^(Pi*i)+1=0 (Slettet)
Fik lige at vide andetsteds fra at jeg skulle bruge \
otag lige inde \\\\ i hver linje der ikke skal nummereres. Og det virker søreme :)
otag lige inde \\\\ i hver linje der ikke skal nummereres. Og det virker søreme :)
Skriv et svar til: Nummerering af formler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
