Matematik
Reglen hedder..?
01. oktober 2005 af
Poler (Slettet)
Hvilken regl gør at det her er rigtigt, eller hvad kaldes det jeg gør:
4x^3 <=> 4*3x^2
4x^3 <=> 4*3x^2
Svar #1
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)
du mener vel:
4x^3 = 3*4^(3-1) = 12x^2
det er følgende regel:
n*x^(n-1)
mvh sebb
4x^3 = 3*4^(3-1) = 12x^2
det er følgende regel:
n*x^(n-1)
mvh sebb
Svar #2
01. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)
Du differentierer. Men brug ikke biimplikationer, skriv hellere (4x^3)'=4*3x^2
Svar #3
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Den må hedde "PEZ-reglen", for det giver ikke mening det du skriver. Uden at være sikker, kunne der måske være tale om C^(uendelig)-funktionen f : R --> R, hvor
f(x) = 4x³,
f'(x) = 4*3x² = 12x².
Du mener så (igen måske), at
f(x) = 4x³ => f'(x) = 12x²,
og denne "regel" kaldes differentiation.
f(x) = 4x³,
f'(x) = 4*3x² = 12x².
Du mener så (igen måske), at
f(x) = 4x³ => f'(x) = 12x²,
og denne "regel" kaldes differentiation.
Skriv et svar til: Reglen hedder..?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
