Kemi

Massefylde

17. februar 2013 af blondieHTX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde esters massefylde, men kan ikke helt finde ud af det.??

Jeg har volume og masse her

1,23 g og 1,5 ml ester

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. februar 2013 af mathon

 

                   ρ = (1,23 g) / (1,5 mL) = 0,82 g/mL = 0,82 kg/L = 820 kg/m3


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.