Matematik

Beregn længden af højden på b?

19. februar 2013 af RasmBille (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder her med en opgave:

Trekant: Vinkel A: 72, a = 1.6 b = 4.1 og c = 3.8

Opgaven lyder så på at udregne længden af højden på b?
Så jeg forstår ikke rigtig, hvad det er jeg præcist skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for højden

hb = c·sin(A)

Indsæt og beregn.


Skriv et svar til: Beregn længden af højden på b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.