Matematik

En funktion

21. februar 2013 af Gentofte18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er helt blank på denne her. 

Nogen der vil hjælpe mig igennem

 

En funktion f har forskriften 

f(x) = 7x + b

hvor b er et tal. Punktet P(3,31) ligger på grafen for f 

Bestemt tallet

 

På forhånd tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt punktets koordinater (3 , 31) i forskriften:

31 = 7·3 + b

Bestem nu b .


Svar #2
21. februar 2013 af Gentofte18 (Slettet)

Hvordan bestemmer jeg b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Ved at isolere b i ligningen

b + 7·3 = 31

Træk 7·3 = 21 fra på hver side.


Skriv et svar til: En funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.