Matematik
Bestem intergralet
∫21 (6x2- 2x= dx
Kan nogen forklar mig hvordan jeg gør?
Svar #2
21. februar 2013 af rikkeki (Slettet)
Vil du måske forklare med ord hvad du har gjort? :) så ved jeg også hvordan jeg skal gøre med andre lignede opgaver. #1
Svar #3
21. februar 2013 af LeonhardEuler
Du finder stamfunktionen af f(x)=6x2 - 2x, hvilket er F(x)=2x3 - x2
så siger du bare F(b) - F(a)
b=2 og a=1 , det ser du på integraltegnet
(2*23 - 22) - (2*13 - 12) = _______
Svar #6
21. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Man benytter den generelle formel
∫ a·xn dx = a·xn+1/(n+1) + k , n ≠ -1 ,
en formel, som du helt sikkert også kan slå op i din bog.
Skriv et svar til: Bestem intergralet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
