Matematik
Bestem integralet.
Jeg er lidt i tvivl med hensyn til notationen i denne opgave. Opgaven lyder flg.: Figuren (se den vedhæftede fil) viser arealerne for nogle områder mellem grafen for funktionen f og x-aksen. Bestem integralet:
-2∫2(f(x)dx)
Mit svar:
-2∫2(f(x)dx)=4+7=11
eller skal det være:
-2∫2(f(x)dx)=7+4=11
Mange tak på forhånd!
Svar #1
22. februar 2013 af mimok (Slettet)
Jeg havde vedhæftet filen, men jeg ved ikke hvorfor, den ikke bliver vist, men her er den.
Svar #2
22. februar 2013 af ultramaniac (Slettet)
#0 begge dele er korrekt, men normalt regner man -2∫2f(x)dx=-2∫0f(x)dx+0∫2f(x)dx=4+7=11
Svar #3
22. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)
Dit svar er korrekt.
Opgaven er en øvelse i at benytte indskudsreglen for bestemte integraler, og man vil derfor skrive
-2∫2 f(x) dx = -2∫0 f(x) dx + 0∫2 f(x) dx = 4 + 7 = 11
Men det er jo korrekt, at 4+7 = 7+4 = 11 .
Skriv et svar til: Bestem integralet.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
