Matematik
differentiere
02. oktober 2005 af
rizza (Slettet)
Bestem det andengradspolynomium P, der tilfredsstiller differentialligningen:
2x P'(x) = P(x) -2x^2 + 1
2x P'(x) = P(x) -2x^2 + 1
Svar #1
02. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
Du ved vel, at et andengradspolynomium P med koefficienter a,b og c er på formen
P(x) = ax^2 + bx + c, a != 0
Udnyt dette i differentialligningen.
//Epsilon
P(x) = ax^2 + bx + c, a != 0
Udnyt dette i differentialligningen.
//Epsilon
Svar #3
02. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
#2:
Nej, ikke hvis det er den korrekte differentialligning, du har opskrevet i det første indlæg. I så fald fås
4ax^2 + 2bx = ax^2 + bx + c - 2x^2 + 1
//Epsilon
Nej, ikke hvis det er den korrekte differentialligning, du har opskrevet i det første indlæg. I så fald fås
4ax^2 + 2bx = ax^2 + bx + c - 2x^2 + 1
//Epsilon
Skriv et svar til: differentiere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
