Matematik

Enkeltlogaritmisk koordinatsystem

03. marts 2013 af cigd0033 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

 

Jeg har lige et spørgsmål mht. enkellogartitmisk koordinatystem. 

Ved enkeltlogartitmisk koordinatsystem hvilken akse er det så som skal være logaritmisk?

 

På for hånd, tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af mathon

                2.aksen


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2013 af LeonhardEuler

Ikke aske, med akse

Og svaret er y aksen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. marts 2013 af mathon

 

              da
                              y = b•ax      logaritmeret
giver

                              log(y) = log(b) + log(ax)

                              log(y) = log(a)•x + log(b)

                              Y = A•x + B

 


Svar #4
03. marts 2013 af cigd0033 (Slettet)

Tak for de hurtige svar ;-) 

 


Skriv et svar til: Enkeltlogaritmisk koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.