Matematik

hjælp areal opgave

03. marts 2013 af popcorn81 (Slettet)

Hej. Er der nogen som kan hjælpe mig med at løse nedenstående opgave ( vedhæftet billede) ?? 

 

Evt i nspire?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

(a-3) + b + a + (b-4) + 3 + 4 = 2a + 2b = 100

b = 50 - a

Arealet ses at være a * b - 3 * 4 = a * (50 - a) - 12 = -a^2 + 50a -12

;-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2013 af LeonhardEuler

Funktion:


A(a)=a*(50-a)-12

 

Pga.

Areal = a*b-3*4

omkreds      2a+2b=100  --> b=50-a


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

-


Skriv et svar til: hjælp areal opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.