Matematik

graf

04. marts 2013 af Nielsen203 - Niveau: 8. klasse

afsæt punktet A= (0,3)

indtegn grafen for linjen l: y=x+1

Tegn en linje m vinkelret på i gennem punktet A


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Du skal finde, hvor 0,3 ligger

Sæt tal ind på x's plads. F.eks 3 og 2. 4=3+1 3=2+1  (3,4) (2,3)

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2013 af PeterValberg

Til de venlige lektiehjælpere på SP:

Inden I hjælper i denne tråd, så se lige [ her ] hvordan spørgeren sviner os til, når vi
ikke lige svarer det, han/hun ønsker (= vi laver opgaverne uden indsats fra spørgeren).

Til trådens opretter:

Find hjælp en anden sted, eller tal ordentligt til os herinde og overhold sidens betingelser.

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Tænk at der er nogen, der vil yde så meget for at få andre til at lave deres arbejde.

Se hendes indsats i linket hos #2


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.