Matematik

trekant vinkler

04. marts 2013 af Nielsen203 - Niveau: 10. klasse

Beregn de to andre vinkler i den ligebenede trekant

 

Vedhæftet fil: ddd.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2013 af PeterValberg

I en ligebenet trekant vil to af vinklerne være ens (check det selv i din matematikbog eller her)
derfor er de to manglende vinkler ens og har hver størrelsen:   (180 - 35)/2

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2013 af Copyfokking

Da trekanten er libenede, må de to andre vinkler være lige store.

Derfor kan du trække 35 fra 180:

180 - 35 = 145

Herefter kan du dividere 145 med to, som også er størrelsen af vinklerne:

145/2 =   72,5o   :)


Svar #3
04. marts 2013 af Nielsen203

Det bliver altså 72,5 (:

tak for hjælpen jeg har en anden opgave

afsæt punktet A=(0,3)

Indtegn grafen for linjen L: Y=x+1

Tegn en linje m vinkelret på i gennem punktet A

 


Brugbart svar (2)

Svar #4
04. marts 2013 af PeterValberg

#3 Med al den hjælp, du har fået herinde i aften, så begynder det at ligne et forsøg
på at få os til at lave din aflevering, - hvilket ikke er meningen med SP (se betingelserne).

Prøv nu selv at løse opgaven
Når/hvis det "går i fisk", så opret en tråd herinde, hvori du beskriver opgaven, det du er i tvivl om OG
det, du allerede har lavet/forsøgt, - så vil du få masser af hjælp, det er garanteret.

men vi vil IKKE lave din opgave for dig

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
04. marts 2013 af Nielsen203

slap af jeg spiser dig ikke jeg siger kun til jer at hvis i kan hjælpe migså hjælpe du ved ikke om jeg er gået i fisk okay der står DANMARKS STØRSTE LEKTIEHJÆLPE KOM NU HVAD ER DET FOR NOGET LORT


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. marts 2013 af YesMe (Slettet)

#5

Du formulerer kun dit problem uden at spørge om hvordan det skal gøres, hvilket er værre end din udtalelse omkring sidens lort. Hvordan vil du forvente vi skal hjælpe dig, uden at informere os hvordan du kan blive bedre mens du kigger på sidens lort?


Svar #7
04. marts 2013 af Nielsen203

Slettet

Brugbart svar (2)

Svar #8
04. marts 2013 af PeterValberg

#5  Ja, der står lektiehjælp, - ikke lektieregner, - så reglen er, at du forsøger ALT, du kan,
og spørger om hjælp derefter, - her er et uddrag af betingelserne (du kan læse resten selv
ved at benytte linket nederst på siden):

Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Skriv ikke med STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #9
04. marts 2013 af YesMe (Slettet)

#7

Du er nødt til at forstå hvordan vi skal hjælpe dig frem for at lave det for dig.. 

Du nedskrev dine opgaver uden at spørge hvordan.


Svar #10
04. marts 2013 af Nielsen203

JEG VIL HVAD ER PROBLEMET


Brugbart svar (2)

Svar #11
04. marts 2013 af PeterValberg

#10

Viljen er det første skridt til at lykkes og vi vil gerne hjælpe dig.
Men vi vil ikke finde os i din facon, når du ikke får din vilje !!!

Jeg foreslår, at du bruger resten af aftenen til at finde svar i din matematikbog.
Og når du så (i morgen) er faldet lidt ned igen, så prøv at stille spørgsmål herinde igen
i en sober tone, selvfølgelig.

Tak for i aften.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: trekant vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.