Matematik

Vektor regning.

06. marts 2013 af oliver470 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder her med opgave 573 i Mat ab1, den lyder "Bestem tallet k, således at vektorerne" b=(8over 4) c=(1 over k) er lige lange:
Vedhæfter lige fil så i kan se hvor langt jeg er kommet. på forhånd tak :)
 

Vedhæftet fil: 573.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af YesMe (Slettet)

Ser fint ud. Men du kan bedst nøjes med de eksakte værdier.

c = (1, √(79)) eller c = (1, -√(79))


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen

|b|2 = |c|2

udtrykt ved k. Her er

b = [8 ; 4] , og   c = [1 ; k] ,

så ligningen er

82 + 42 = 12 + k2


Svar #3
06. marts 2013 af oliver470 (Slettet)

Mange tak ;) det hjalp :)


Skriv et svar til: Vektor regning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.