Matematik

koordinatsystem

06. marts 2013 af ConfusedOfMath (Slettet) - Niveau: C-niveau

kordinatsystemet har punkterne (-2,23 ;-6,56) og(4,12 ;12,33).

ved ikke om det er relevant men: hældningen er 2,97 og afskæringen er 0,0738

- spørgsmålet er 

1. hvilken y-værdi svarer til x-værdien 31

2. hvilken x-værdi svarer til y-værdien 18,21


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt i forskriften for linien y = ax + b .


Svar #2
06. marts 2013 af ConfusedOfMath (Slettet)

gælder den for begge 

eller skal det så hedde x=ay+b


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2013 af fafdsafasd (Slettet)

#2,

y = ax + b, 18,21 = 2,97x + 0,0738

isolér da x


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du kender jo konstanterne a og b. Forskriften er

y = 2,97x + 0,0738

(forudsat at du har regnet rigtigt).

I 1. skal man indsætte x = 31 og beregne det tilhørende y.

I 2. skal man indsætte y = 18,21 og løse for det tilhørende x.


Svar #5
06. marts 2013 af ConfusedOfMath (Slettet)

tak #3


Skriv et svar til: koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.