Matematik

Bestem Integralet

09. marts 2013 af Fener1907 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig, med at bestemme integralet?

Jeg er gået i stå.

 

∫ 2x *(x2+1)5 dx


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt substitution t = x2+1 , dt = 2x dx .


Svar #2
09. marts 2013 af Fener1907 (Slettet)

∫ (x2+1)5 * (2x dx) = ?

Det er her jeg er gået i stå..


Skriv et svar til: Bestem Integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.