Matematik
skæringspunkter mellem 2 funktioner
04. oktober 2005 af
arni05 (Slettet)
Jeg har funktion f(x)=0,75*x^1,5 og g(x)=1,2*x^-0,5
koordinatsættet til skæringspunktet skal findes???
Er ikke sikker men det er noget med at det er de punkter når f(x)=g(x), men hvornår er de det?
koordinatsættet til skæringspunktet skal findes???
Er ikke sikker men det er noget med at det er de punkter når f(x)=g(x), men hvornår er de det?
Svar #1
04. oktober 2005 af Peden (Slettet)
0,75*x^1,5 = 1,2*x^-0,5
Så er det bare at forkorte løs så finder du svaret.
Så er det bare at forkorte løs så finder du svaret.
Svar #2
04. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
#1:
Du kan selv forkorte løs, Peden :P
Nanna skal isolere x.
//Epsilon
Du kan selv forkorte løs, Peden :P
Nanna skal isolere x.
//Epsilon
Skriv et svar til: skæringspunkter mellem 2 funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
