Fysik

Watt udregning?

11. marts 2013 af Matildeberg (Slettet) - Niveau: C-niveau
Kan jeg regne watt ud, hvis jeg ved pakning, som er 40w
Og måling, som er 40,1w?

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. marts 2013 af hesch (Slettet)

Altså en pæres æske er mærket 40W og du måler 40,1W ?

Det er jo en afvigelse på 0,25%, det bliver ikke bedre, og der er ikke meget at beregne. Måler du en gang til, vil du måske måle 39,8W, skulle netspændingen være faldet en anelse. Så "regn" du bare med 40W.

Nominelt bliver effekten = 40W = 230V * 0,1739A.    ( P = U * I )


Skriv et svar til: Watt udregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.