Matematik

Matematik opg

12. marts 2013 af Chokokolade (Slettet)
Jeg er helt blank , hvordan løser man denne opgave ? opgaven ser sådan ud :

en regel for udregning af en respons maksimalpuls siger, at man først skal gange alderen med 2/3 og derefter trække resultatet fra 220
a) indfør passende betegnelser, og opstil en formel, der beskriver denne sammenhæng mellem maksimalpuls og alder..

Brugbart svar (2)

Svar #1
12. marts 2013 af SuneChr

Kald alderen x år og maksimalpulsen f(x)

Vi har så

f(x)  =  - 2/3·x + 220

# 2    Kunne også have skrevet    f(x)  =  220 - 2/3·x

Nærlæs, hvad du skrev i # 0 .


Svar #2
12. marts 2013 af Chokokolade (Slettet)

Skal det ikke være minus 220 ?

Brugbart svar (2)

Svar #3
12. marts 2013 af Jameson11 (Slettet)

Ud fra hvad du skriver ville jeg sige f(x)= 220-(2/3*x) 


Svar #4
12. marts 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvilken en skal jeg vælge ?

Brugbart svar (2)

Svar #5
12. marts 2013 af SuneChr

# 4

f(x)  =  - 2/3·x + 220

vil være et godt valg .


Svar #6
13. marts 2013 af Chokokolade (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Matematik opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.