Fysik

Gitter 600 linjer pr mm, gitterkonstant 1667nm

13. marts 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Jeg skal forklare/vise at et gitter med 600 linjer pr mm må have en gitterkonstant d=1667nm! Aner ikke lige hvordan jeg griber det an..

Et ekstra sp: et lys med bølgelængden 1854 nm hvad farve har det?! Jeg tænker mikrobølger men kan ikke se hvilken farve de måtte have! Mit bud ville jo være ingen farve

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af Yang (Slettet)

d=(1/600)mm = 1667nm. 


Svar #2
13. marts 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet)

Ah ja jeg gør det vist mere kompliceret end det behøver at være! Tak :)

Skriv et svar til: Gitter 600 linjer pr mm, gitterkonstant 1667nm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.