Matematik
Bestemme k så arealet af M3 bliver 3
Hey! Håber i kan hjælpe mig med den her opgave:
f(x)=3/(x-1)
Pubktmængden M3 er afgrænset af grafen for f,x-aksen, linjer x=2 og x=k k >2-
Bestem k så arealet af M3 bliver 3.
Indtil videre har jeg dette
A=2∫k3/(x-1) dx = 3
Hvordan kommer jeg videre herfra?
Svar #1
18. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Ja, det er korrekt stillet op. Beregn integralet og løs den fremkomne ligning i k.
Svar #3
18. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Det er et bestemt integral, ja.
(Det hedder et integral, ikke et integrale).
Skriv et svar til: Bestemme k så arealet af M3 bliver 3
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
