Matematik

ligning for priselasticitet

19. marts 2013 af pernilleathena (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg har en p-funktion givet ved P=24-Q og skal finde prisen ved en priselasticitet på -0,5: jeg benytter formlen for priselasticitet = (dQ/Q)/(dP/P) og ved indsættelse fås derfor: -0,5=dQ/dP x P/Q => -0,5 = -1* (P/(24-P)) jeg kan se at løsningen skal give P=8 men jeg får P=12 - så der må være noget jeg laver forkert når jeg isolerer for P i min funktion. er der en der kan forklare mig det step by step?? det vil være meget værdsat!


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af Haider7

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1285024...


Svar #2
19. marts 2013 af pernilleathena (Slettet)

Tak ;-)


Skriv et svar til: ligning for priselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.