Matematik

Tegn

07. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)
Hvad er det for et tegn som betyder "er ikke"...

Eksempel:

1 + 2 "er ikke" 17


Therackoo

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Herinde bruges vist oftest !=.

Skriver man i hånden laver man et lighedstegn med en lodret eller skrå streg igennem.

Svar #2
07. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

Ok.. mange tak!.. :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2005 af Duffy

Tjoh ,eller

1 + 2 <> 17

1 + 2 != 17 (her kunne ! misforstås som fakultet : 2!= 2·1)

Altså bedst er "<>"


Duffy

Svar #4
07. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

#3 Ok..

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)

#3:
Tjo, den eventuelle misforståelse opstår først i det øjeblik, man adskiller ! og =.

//Epsilon

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. oktober 2005 af Duffy

#5:

"Tjo, den eventuelle misforståelse opstår først i det øjeblik, man adskiller ! og =. "

Men ! og = er jo netop adskilt uanset om det står sådan ! = eller sådan !=.
Ligegyldigt hvor meget vi gerne ville have at stregen stod lige gennem lighedstegnet...

Vi kunne jo ønske at der var en
"ALT+XXX" der kunne lave det for os.

Problemet er jo at forummet her er MATEMATISK-NOTATIONS-FJENSDSK.
(behøver jeg at nævne alt det parentes-roderi ??)
Og at lave polynomiers-division dét ender de uhyggeligste steder.

Jeg har set fora hvor de på en enkel og let måde via latex kan skrive det flot og korrekt op...


Duffy

Skriv et svar til: Tegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.